DHL, UPS 50pcs/sok Kiváló Minőségű 1960mAh 3.82 V Akkumulátor iPhone 7 7G Kobalt Sejt TI CPU csere 0 ciklus
Ft120 576

DHL, UPS 50pcs/sok Kiváló Minőségű 1960mAh 3.82 V Akkumulátor iPhone 7 7G Kobalt Sejt TI CPU csere 0 ciklus

0 Vélemények | Írd meg véleményed
 • Rendelkezésre állás:Készleten
 • Termék Kód:k43239

5 Ok, Amiért Meg Kell Vásárolni A Terméket:

- Minden Termék Megosztása 1 Év Garancia

- 100% - Ban Tesztelt, Mielőtt Központ

- Mi vagyunk gyári gyártó

- Szakmai Akkumulátor mező 4 éve

- 365 Nap Visszatérési politika & Ingyenes Szállítás Mindkét irányba

Hogyan működik a tétel néz ki?

Vásárol Kiváló Minőségű Akkumulátor 7G, 100% Kobalt cellára, majd TI CPU PCM, 2 Év Garancia.

ABC tudás tudod, mobil akkumulátor:

Alapvetően, a mobil akkumulátor együttes három részből áll:

1. A sejt (akkumulátor core)

2. a védelmi tanács(PCM)

3. Flex kábel.

Egy jó teljesítmény akkumulátor attól függ, mind a cellát, majd a védelmi igazgatóság. A sejt, valamint a központi mérik a forgalomba hozatali engedély jogosultja. A magasabb mAh azt jelenti, hogy nagyobb hatalma van. A védelem tábla ugyanaz, mint egy vízcsap. Az ellenőrzés az elektromos áram, a feszültség. De ha a PCM-testület miss intézkedés IC , már nem tudja irányítani az elektromos áram megfelelően, ezért egyes ügyfelek panaszkodnak az energia olyan gyorsan. A megrendelő ebben az esetben meg kell tanulnia, hogyan lehet megkülönböztetni az akkumulátor PCB-testület minőségű, különben lehet, hogy azt hittem, minden elem azonos. Na mindegy, szóval a sejt vagy PCM-mind fontos a jó teljesítmény akkumulátor.

BMT elsősorban eladási alatt különböző minőségű típusok 7G:

--No. 1- ------ ( 100% Eredeti Akkumulátor ) -------m anufactured 2016-ban vagy 2017-ig. Soha nem lehet szétszedni. Lekerült az Új telefonom, vagy, hogy az upstream-ből. Minden Elem különböző akkumulátor sorozat num különböző cell-sorozat iv. A QR-kód a vissza az akkumulátor vizsgálat által i-nigma(APP). Amikor szétszerelt az akkumulátor, látni fogja, hogy a PCM-Cell lézer hegesztett, valamint a Sejt PCM PCM, hogy a flex kábel nincs semmilyen újra jel. Tökéletes megjelenés. Meg kell tudni, mi van a tetején, hogy az akkumulátor(6G-8P) ha igazán értem, 100% Eredeti Akkumulátort.

--No. 2 - ------ ( Kiváló Minőségű ) -------M anufactured 2017-ben vagy 2018-ig, össze USA TexasInstruments IC a PCM-testület. Ez a legjobb csere akkumulátor 7G. Maded 100% - Kobalt nem Ni, Co, Mn(4:4:2) anyag. Minden akkumulátort tett által kapacitás osztályozási folyamat, hogy minden az akkumulátor teljes Kapacitás 1960mAh vagy több. 800-1000 Ciklus élet. 0 Ciklus. Neatural nyomtatás. Tökéletes megjelenés.

--No. 3 - ------ ( Normál Minőség ) -------M anufactured 2017-ben vagy 2018-ban, Átlagos minőségű sejt össze Másolás PCB-testület. Nulla Ciklus. Minden akkumulátort tett által kapacitás osztályozási folyamat, hogy minden az akkumulátor teljes Kapacitás 1960mAh.3 00-500 Ciklus élet. 0 Ciklus. Neatural nyomtatás. Tökéletes megjelenés.

Akkumulátor Leírás:

-

-

PCM Specifikáció:

Feltöltési / kisütési görbe:

- -A legtöbb szállító akkumulátor cella nem tudja átadni a UL engedélyezett, mivel a nyersanyag, a sejt nem elég Li-CO2 (3,7 V). Lehet, Li-NiCoMn(Ni, Co, Mn 4:4:2), hogy cserélje ki. BMT cég akkumulátor cella, mind a teljes Li-CO2-anyag át UL igazolt is. Mi lesz az eredmény, ha egy akkumulátor cella készült Li-NiCoMn(Ni, Co, Mn 4:4:2) ? Válasz: az akkumulátor cella csak az utolsó néhány hónap, de utána leáll. De a teljes Li-CO2 (3,7 V) akkumulátor cella készült, évekig.

Engedélyezett Akkumulátor:

Bamyoyo Cég különösen figyelnie a minőségi akkumulátorok eladjuk. Mind az elemek szigorúan betartják a követelményeket, valamint a gyártási folyamatok. Az elemek megfelelő megfelelőségi tanúsítványokat.

IC & FCC: Szövetségi Hírközlési felügyeletnél; Észak-Amerikai Szabvány, amely meghatározza a szabályokat, eljárásokat, hogy megakadályozzák elektronikus berendezések okoz káros interferenciát, hogy a frekvencia-spektrum. CE: Európai Megfelelőség, Akkumulátorok találkozó Európai műszaki harmonizáció szabványok.Az elemek voltak kitéve tervezése, felügyelete ellenőrzi; Valamint megfelelnek az alapvető műszaki követelmények által meghatározott, az Európai Irányelv.Ez a jelölés lehetővé teszi, hogy belüli szabad mozgás az Európai piacon. PSE: a Termék Biztonsági Elektromos Háztartási gép & Anyag.Az Elektromos Készülék, Anyag Biztonsági Jogot kell alkalmazni, hogy a vállalkozások számára, hogy a gyártás vagy az import termékek Japánban . Az akkumulátorok találkozó Japán villamos termék gyártása szabványok.

Néhány fontos pontot Gyártása Akkumulátor:

1.Bamyoyo elemek minősítési a kapacitás osztályozási szekrény szekrény, miután 8 óra osztályozó, pontos olvasás, az akkumulátor adatok, szűrési kapacitás szerint a kapacitás iPhone akkumulátor kapacitása, ha a kapacitás nem megfelelő, eltávolításra kerül. Eddig is tudja, hogy nem minden elem gyártó osztályozási a sejt egyenként, legtöbbjük csak egy ramdom ellenőrzése miatt a magas munkaerő-költség pedig időigényes. Ezért az akkumulátorok' minőség stabilabb, mint a többiek.

2.Semifinished akkumulátor tart egy átfogó vizsgálatot a Texas Instruments szoftver. IPhone akkumulátor más, mint a többi mobil akkumulátor, mert a PCB az összes kommunikációs adatot kell kapcsolatot a Telefon. Texas Instrument design a CPU iPhone akkumulátor, ezért a Texas Instrument akkumulátor-menedzsment szoftver a legjobb egy vizsgálatra.

3.Harding működő csapat tagja. Akkumulátor minősége, mi mindent. Minden tag nem kímélve erőfeszítést annak biztosításában, hogy a kínálat a magas minőségű elemet. Meg lehet tanulni, még a FB Oldal BMTbattery, ha érdekel.

Néhány Kép a kiállítás:

Mit mondtak ?

Hogyan Segítünk ?

- 4 Éves Elkötelezettség Alkatrészek, kiegészítők területén.

- Mindig Itt Minden Az Értékesítés Utáni Probléma.

- 24 Online, vagy e-Maileket Válasz a 3hrs - 6hrs.

Fizetés:

Szállítás:

Visszajelzés:

Arra törekszünk, hogy Öt Csillag 5/5 részletes értékelés-pozitív visszajelzés. Ha bármilyen okból

Címkék: Akkumulátor, iphone akkumulátor, akkumulátorok akkumulátorok, Olcsó akkumulátor, Magas Minőségű iphone akkumulátor, Kína akkumulátorok akkumulátorok Szállítók.

 • Márka Név: Bamyoyo
 • Minőség Tanúsítási: CE,UL
 • Akkumulátor Kapacitás(mAh): 1801mAh-2200mAh
 • Az Apple Modell: Iphone 7
 • Eredeti vagy Nem: Kompatibilis
 • Kompatibilis Márka: Az APPLE
 • Modell Száma: BMTI7GSQ
További információk
 • Készülék Típus: sok (50 db/lot)
 • Csomag Súlya: 2.5kg (5.51lb.)
 • Csomag Méret: 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)