Ultra-kis SI4432 vezeték nélküli modul hosszú távú modul a falon keresztül a vezeték nélküli adó-vevő modul testület 1000 méter
Ft1 044

Ultra-kis SI4432 vezeték nélküli modul hosszú távú modul a falon keresztül a vezeték nélküli adó-vevő modul testület 1000 méter

0 Vélemények | Írd meg véleményed
 • Rendelkezésre állás:Készleten
 • Termék Kód:k803

Letöltés: http: //pan.baidu.com/s/1qWjWiXe

Bevezetés

A XL4432-SMD vezeték nélküli modul célja a cégünk segítségével Silicon Labs Si4432 B1 Kiadás chip, amely egy teljes, kompakt, alacsony fogyasztású vezeték nélküli adó-vevő modul. SI4432 Egyik Silicon Labs EZRadioPRO sorozat ISM sávban, vezeték nélküli chipek által bevezetett Szilícium Vállalat 2009-ben egy erősen integrált vezeték nélküli ISM sávban adó-vevő chip hogy működik a 240-960 MHZ-es sáv rendkívül magas vételi érzékenység (- 121 km), valamint a maximális kimeneti teljesítmény elérheti a +20 DBm, amelyek bizonyos mértékig, hogy megfeleljen a RÁDIÓFREKVENCIÁS jel erősítés fejlesztési nehéz probléma. Aztán a maximális teljesítmény beállítás feltételek, a nyitott kommunikációs távolság 1000 méter. Ismert, mint "a falon keresztül, a király" - mondta. A modul integrálja az összes RF kapcsolatos funkciók, mind pedig az eszközök, a felhasználóknak nem kell megérteni, hogy a releváns tudás, a rádió, akkor használja ezt a modult könnyen kialakulhat stabil, megbízható vezeték nélküli kapcsolódó termékek.

Jellemzők

A XL4432-SMD alapja a Szilícium eredeti gyári specifikus információt célja, hogy a szolgáltatás a legsokoldalúbb SI4432 funkciók. Modul készülékek minden használt Murata magas frekvenciájú előírások a tekercs kondenzátor, kristály 10ppm nagy pontosságú leírásokat arról, hogy a modul vezeték nélküli jellemzői teljes mértékben tükrözi. A Shenzhen professional OEM feldolgozó üzem segítségével nagy pontossággal elhelyezés készülék környezetbarát, ólommentes forrasztás feldolgozó, minden modulok volt szakmai berendezések tesztelése, modul, stabilitás, konzisztencia teljes mértékben védett. SPI interface, kis méret, bélyegző lyuk interfész, hogy megkönnyítse a beágyazott design, teljes mértékben bővíteni a távolság, így a berendezés teljesítményét, hogy egy magasabb szinten.

Szállítási lista XL4432-SMD vezeték nélküli modul egy Ezüst bevonatú 433M antenna egy

Modul Részlet

1, a frekvencia tartomány: 410-440M (antenna mérkőzés a legjobb körét, valamint a hazai szabad ISM sáv)

2, érzékenység: akár -120 ~ -121dBm (1.2 Kbps)

3, a maximális vezeték nélküli átviteli teljesítmény: 20dBm (1.2 Kbps, 433M)

4, az adatátviteli sebesség: 0.123-256kbps

5, modulációs mód: FSK, GFSK, valamint OOK

6, tápegység: 1.8-3.6 V

7, ultra-alacsony fogyasztás a hatalom mód 10nA (4.21 ms), készenléti állapotban 300nA, alvó üzemmód 600nA (1.21 ms); kap aktuális 18.5 mA, a maximális kibocsátás jelenlegi 80mA (200us).

8, digitális kapott jelerősség mutató (RSSI)

9, az időzítő, ébresztő funkció, vezeték nélküli wake-up funkció (WUT)

10, antenna automatikus megfelelő, két-utas kapcsoló vezérlő

11, konfigurálható csomag felépítése

12, pre-sync érzékelő jel

13, 64 bájt adatokat küldeni nyilvántartás (FIFO)

14, on-chip integrált elem vagy akkumulátor töltöttsége alacsony kimutatási

15, on-chip hőmérséklet-érzékelő, valamint a 8-bites analóg-digitális átalakító

16 a működési hőmérséklet-tartomány: -40 ~ +80 ° C, (hőmérséklet, jellemzőit, valamint a termék állaga sokkal jobb!)

17, integrált feszültségszabályozó

18, frekvencia hopping funkció

19, power-on reset funkció

20, beépített kristály hiba korrekciós funkció

21, a chip automatikusan kiszámítja ellenőrzi, hogy CRC-16, illetve támogatja a három 16 bites CRC polinomok

22, 4 byte, a fej használható az átvevő végén segítségével a fejléc szűrő, amely által meghatározott címet kap.

Alkalmazási Megjegyzések

1, az antenna nyitva kell lennie körül, távol az akkumulátort, fém, stb., az antenna körül a PCB tilos, réz, ha szükséges, PCB, valamint antenna átfedés része az üreges vagy puncsot.

2, amikor a design a termék a fém shell, fém szekrények, fel kell használni Antenna feeder A jelet az antenna vezet külső SMA antenna Vagy balek antenna, különben a jel védi a fém shell, így a távolság jelentősen csökken, amely megköveteli, hogy a távolság, használd mikrofonhoz.

3, tápegység tervezés. A hatalom, a szív, a teljes rendszer, a tervezés figyelembe kell venni. Si4432 vezeték nélküli modul javasolt működési feszültsége 3,3 V, átmeneti jelenlegi nyújthat többet, mint 200mA.

4 segítségével DCDC, IDO buck, hanem úgy, hogy a tovagyűrűző hatása, valamint a túlfeszültség aktuális. Ripple lehet a modulhoz csatlakoztatott tápegység, ahol az LC hálózati feldolgozás; bekapcsolási áram csatlakoztatható egy nagy kondenzátor.

5, ha a felhasználás elemes, fontolja meg, hogy az akkumulátor átmeneti jelenlegi elegendő, javasoljuk, hogy használja a lítium akkumulátorok Ni-MH akkumulátor nem ajánlott a száraz elemeket.

6, a szoftver tervezés, próbálkozzunk csomag a kommunikáció, a kommunikáció beállítása alacsonyabb az arány, a távolabb.

7, amikor használja a DEMO program kívül a kommunikációs sebesség a kommunikáció, az alkalmazás, a paraméter-számítási eszköz, hogy újratervezés a kommunikációs paraméterek. Szerint a termék kommunikációs követelményeket, a megfelelő módosításokkal.

Címkék: Vezeték nélküli modul, fali vezeték nélküli, fali tábla, Olcsó vezeték nélküli modul, Kiváló Minőségű vezeték nélküli fal, Kínai fal testület Szállítók.

 • Használat: Egyéb
 • Alkalmazás: adatlap
 • Feszültség: adatlap
 • Típus: modul
 • Márka Név: KAI TUO DA
 • Teljesítmény: -W
 • Csomag: modul
 • Több fájltípus megnyitásához: Más ICs
 • Működési hőmérséklet: adatlap
 • Állapot: ÚJ
 • Gyártási szám: SI4432
 • Speciális szolgáltatás : Vezeték nélküli modul
 • Disszipációs Teljesítmény: adatlap
 • Modell Száma: cím & fotó
További információk
 • Készülék Típus: darab
 • Csomag Méret: 10cm x 10cm x 8cm (3.94in x 3.94in x 3.15in)
 • Csomag Súlya: 0.05kg (0.11lb.)